ÖZEL HABER

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresi'nin ardından Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu.

Ayazağa Rauf Denktaş Kültür Merkezi'nde yapılan kongrenin ardından sadece Sarıyer Posta'ya konuşan Davutoğlu ve Şahin, Sarıyerlilere imar ve mülkiyet problemine ilişkin önemli mesajlar verdi.

" MÜLKİYET HAKLARINI KORUYUP, DÜZENLEMEYE GİDECEĞİZ"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, "İstanbul'un geneli ile ilgili bir imar yasası çıkarıp, vatandaşlarımızın mülkiyet haklarını koruyup, düzenlemeye gideceğiz. Başbakanlık görevini sürdürseydim bahsettiğim yasayı çıkaracaktım. Maddi durumu yetersiz olanlar kendi mülkiyeti üzerinde tasarrufta bulunamazken, başkalarının hak devşirmesinin önüne geçecektik" diye konuştu.

"SARIYER'İN YEŞİLİNİ DE MAVİSİNİ DE KORUYACAĞIZ"

"Sarıyer'in yeşilini de mavisini de koruyacağız" diyen Davutoğlu, "Zengin ile fakir arasındaki tüm eşitsizliğini ortadan kaldıracağız. Mülkiyet herkesin en kutsal hakkıdır. Yoksulun bu hakkını yok sayıp, rant çevrelerinin mülkiyetine saygı gösterenlere de izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"SARIYER'DE COŞKULU BİR KONGRE GERÇEKLEŞTİRDİK"

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, "Sarıyer'de coşkulu bir kongre gerçekleştirdik. Açıkçası İstanbul'un her ilçesinde bu heyecanı yaşıyoruz. Yaklaşık 1 yıl önce başlattığımız gelecek heyecanını da dalga dalga büyütüyoruz. Sarıyer'de bir kez daha görmüş olduk. Bu güçlü tabloyu ortaya koyan İlçe Başkanımız Erhan Vergili'ye ve yönetim kurulu  üyelerine teşekkür ediyorum. Biz Sarıyer'in her sorunuyla ilgilenen, sadece eleştiren değil, problemlere çözüm önerisi getiren bir siyasi anlayış ortaya koyacağız. Bu kapsamda İstanbul Gelecek Meclisi adında oluşturduğumuz çok önemli bir proje var. İl genelindeki tüm belediyeleri mercek altına alacağız. İstanbul'un en büyük problemi deprem ve mülkiyet. Bu artık göz ardı edilemez. İmar sorunları bir an önce çözülmeli ve yapılar depreme dayanıklı hale getirilmeli. Yoksul vatandaşların mülkiyet problemi çözülmezken, diğer taraftan yüksek binaların inşa edildiğini görüyoruz. Bu tamamen adaletsizliktir. Bunu kabul edemeyiz."

SARIYER POSTA GAZETESİ