Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, pandemi süreci sonrasında küçük esnafın içinde bulunduğu dar boğaz nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Can Suyu İstiyoruz” çağrısında bulundu.

Başkan Mehmet Özdil, “Pandemi süreci halen devam ediyor ama normalleşme süreci sonrasında belli esnaflar gurubu azda olsa toplandı ancak küçük esnafımızın büyük bölümü büyük sıkıntılar içerinde. Bizde Esnafımızın adına onların sesi olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve ilgili Bakanlık ve yetkililerden acil olarak esnaflarımıza 50 bin TL faizsiz 6 ay ödemesiz, ipoteksiz, faizsiz Halk Bank üzerinden esnaf kredi istiyoruz. Birlik olalım derdimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a telefonla SMS yoluyla, CMR yoluyla ya da maille anlatalım her yere talebimizi bildirelim” dedi.

Ümraniye Esnafları da Oda Başkanlığının kendileri adına Can Suyu olarak değerlendirdikleri 50 bin TL’lik kredinin Cumhurbaşkanımız tarafından onay görmesi halinde, büyük sıkıntılar çeken küçük esnafın yüzünü güldüreceğine inanıyoruz değerlendirmesini yaptılar.

SARIYER POSTA