AK Parti Sarıyer Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Melih Özyardımcı ve beraberindeki heyet, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler, cumhur ittifakı, Sarıyer gündemi, yapılması gereken hizmetler, cumhur ittifakı kapsamında İstanbul’da MHP’nin adaylarının destekleneceği ilçeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti – MHP teşkilatı bir araya geldi

İlçe Başkan Yardımcısı Melih Özyardımcı’ya ziyarette Mali ve İdari İşler Birim Başkanı İlhan Bal, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Metin Ateş, Sarıyer Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun, Sekreterlik Birim Başkanı Tülin Hattat, Hayvan Hakları Komisyonu Üyesi Binnur Hattat ve meclis üyeleri eşlik etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmek üzere Ankara’da bulunan MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç’in yer almadığı görüşmede, AK Parti heyetini MHP Sarıyer Siyasi Partilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Efe ağırladı.

Özyardımcı: “10 yılı gitmiş bir Sarıyer var”

“10 yılı gitmiş bir Sarıyer var” diyen AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Melih Özyardımcı, “Sarıyer’e hizmet için çabalıyoruz. Tek gayemiz doğup büyüdüğümüz ilçemize katkı sağlamak. Herkes Sarıyer’in 10 yılının heba olduğunda hemfikir. Bu yüzden 31 Mart’taki yerel seçimler çok önemli. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi, liderlerin ortak kararıyla kader birliği yapıyor. Bunu Sarıyer’de de uyguluyoruz. Sarıyer Belediyesi her iki partinin zıttı olan bir irade ve görüş tarafından yönetiliyor. Güç birliği yaptığımız takdirde ilçemizi refaha kavuşturabiliriz. AK Parti olarak İstanbul’da 3 ilçede MHP’nin adayını destekliyoruz. İnanıyorum ki istediğimiz sonuçları da elde edeceğiz” diye konuştu.

Cumhur ittifakının Sarıyer adayı Salih Bayraktar

AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Efe, “Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı ilçe teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta bir yerel seçim olacak. Ülkemizin genelinde olduğu gibi Sarıyer için de çok kritik bir seçim. Sayın Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan tarafından cumhur ittifakı adı altında ortaya milli ve yerli bir oluşum kondu. Sarıyer'de cumhur ittifakının adayı Sayın Salih Bayraktar'dır. Bu seçimde kendisini destekleyeceğiz. Yerel seçim Sarıyer’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaret, AK Parti ve MHP ilçe yöneticilerinin yerel seçimlerde birbirlerine başarılar dilemelerinin ardından, hatıra fotoğrafı ile sona erdi.