cengiz alpCumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda Kurban Bayramın 2. günü düzenlenen bayramlaşma programı gerçekleşti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Milletvekili Didem Engin, Selina Doğan, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Mutlu Köylüoğlu,  İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Cengiz Alp, meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili bayramlaşma programına katıldı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz,  bayramlaşma programında tüm partililerin Kurban Bayramını kutlayarak şunları söyledi. “Her ne kadar buruk bir bayram yasıyor olsak da, birlik, beraberlik içinde yasayan toplumun oluşumun ve gelenek ve göreneklerimizi yasatmaya devam ettirmek adına bir araya gelmek gerekir. CHP bunun icin var ve tüm toplumu kucaklayacak güce ve duyarlılığa sahip"

Deniz: HDP’den emanet oylarımızı geri alacağız

"Chp varsa herkes icin var"7 Haziran seçimlerinde HDP’ye kaptırdığımız % 5’lik emanet oylarımızı 1 Kasım seçimlerinde geri alacağız.” Dedi

AKP, MHP ve HDP tabanından oy alabilecek tek partinin Cumhuriyet Halk Partisinin olduğunu belirten İlçe Başkanı Deniz, 7 Haziran seçimlerinde sonra Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaoğlu’nun izlemiş olduğu uzlaşmacı politika partimizin oyunu 1 Kasım’da daha da yukarı çekecektir.” Dedi.

“Daha yaşanabilir Türkiye’yi inşa edeceğiz”

Yerel yönetim anlamında Sarıyer’de yedi yıldır iktidar olduklarını vurgulayan Deniz, “Sarıyer’de olduğu gibi Yurt çapında da birçok projeye el atan belediyemiz, nasıl daha yaşanabilir Sarıyer yarattıysa, daha yaşanabilir Türkiye’yi 1 Kasım seçimlerinden sonra yeniden inşa edeceğiz.”

alpCHP Sarıyer İlçe Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmanın ardından partililer, daha sonra Sanayi Mahallesi'nde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldılar.

Levent PEHLİVANOĞLU