Sosyal demokrat anlayış doğrultusunda 30 yıldan beri siyaset yapıp, bu konuda uyarıcı, yol gösterici ve güven veren anlayışı ile vatandaşların sevgi ve saygısını kazanan CHP 2. Bölge milletvekili aday adayı Dr. Cengiz Alp, CHP Sultangazi ilçe örgütü ile sabah Kahvaltısında bir araya geldi

cengiz 1

Mesleki ve siyasi yaşamından elde ettiği birikimleri Sultangazi ilçe örgütü ile paylaşan Dr.Cengiz Alp, Sultangazi Manşet Restaurant'ta çok yoğun bir katılım ile ilçe örgütüne kahvaltı düzenledi. İlçe başkanı Ali Boztaş’ın başkanlığındaki kahvaltı programına, mahalle muhtarları ve ilçe yönetimi, ilçe örgütü katıldı.
Sosyal demokrat iktidarını sürdürebilmek için önümüzdeki genel seçimin mutlaka kazanılması gerektiğini vurgulayan. CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı, Dr. Cengiz Alp, herkesin gönlünde bir aslan yattığını ama asıl aslanın CHP iktidar olup genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmaktır dedi.


Seçime giden yolda emek verenlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ve milletvekili olduğu takdirde kadın ve gençlik kolları gibi, partinin tüm üyelerinin emeğini karşılıksız bırakmayacağını da ifade eden Dr. Cengiz Alp, “Biz bu yolda kendini ortaya koyup, seçimi kazanmamızı sağlayacak her bireyin oyunu almayı hedefliyoruz. Hiç kimsenin emeğini, gururunu, onurunu, çabasını göz ardı etmeyeceğiz. Onları baş tacımız yapacağız. Gezi parkı ruhunu birlikte tekrar yaşatacağız” dedi.


Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği Kahvaltı programı kısa konuşmaların ardında karşılıklı sohbet ile devam etti

chp 2