Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, beraberindeki heyet ile birlikte İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur’u makamında ziyaret etti.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in geçtiğimiz günlerde CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde Sarıyerliler ile bir araya geldiği buluşmada ittifak kapsamında CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na giden İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur’a iade-i ziyaret gerçekleştirdiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, her iki ilçe başkanı da ilerleyen dönemde seçim sürecini bir arada yürüteceklerini ve seçim süresince kurulacak koordinasyon ile Sarıyer’de ve İBB’de başarı yakalamayı hedeflediklerini belirttiler.

Yalınkılıç’tan ittifak vurgusu

CHP ve İYİ Parti arasında kurulan ittifakın önemine değinen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, “Genel Başkan ve parti organlarımızın aldığı ittifak kararı çok önemlidir. Ülkenin yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakmak adına kurulan ve milletin geleceği, ülkenin huzuru için alınan bu karar hem Sarıyer’imize, hem de ülkemize hayırlı olacağından kuşkumuz yoktur. Halkımız bilmeli ki kendisini milli kendisinden olmayan herkesi gayri milli görenler bu ittifakın başarısı ile içine düştükleri yanılgının ve halkımızda yarattıkları algı ve ötekileştirmenin altında kalacaklardır. Yerel seçimlerde iki parti olarak Sarıyer’de huzur içinde bir seçim atmosferi için elimizden geleni sahaya yansıtacağımızdan kimse kuşku duymasın. Tüm partilere Sarıyerlilerin huzuru için kampanya yürütmeye çağırıyorum. Seçimlerin CHP ve İYİ Parti için hayırlı olmasını, kazananın ülkemiz ve milletimiz olmasını temenni ediyorum. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

“İttifak Türkiye’ye örnek olacak”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur, “CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve beraberindeki CHP Sarıyer yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum. Sarıyer’de İYİ Parti olarak CHP ile Türkiye’ye örnek olacak bir seçim dönemi geçireceğimizin temennisini ileterek, İYİ Parti Sarıyer ailesi olarak huzur ve hoşgörünün semti Sarıyer’imize ittifakın hayırlı olmasını, birlik, beraberliğimizin devamlılığını diliyoruz” diye konuştu.