CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, corona virüs salgınının Türkiye’ye girmesi ile harekete geçerek, ilçe genelinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirirken, tedbirler almaya devam ediyor.

Corona virüs salgınının ülkemizde bir tehdit haline gelmesi ile birlikte CHP Sarıyer Örgütü, İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’ın başkanlığında tedbir almaya ve dezenfekte çalışmasının altına imza atmaya devam ediyor. 65 yaş ve üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması sonrası tüm yaşlı üyelerini arayan yöneticiler, Sarıyer Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

ESNAF ÇALIŞMADAN MEMNUN

Sarıyer Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü ile iletişime geçen CHP Sarıyer ilçe yönetimi, zor günler geçiren esnafa bir nebze olsun nefes aldırmak için 38 mahalledeki esnafın dükkanlarını tek tek dezenfekte ettiriyor. CHP Sarıyer ilçe yöneticileri, Sarıyer Belediyesi meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri yapılan çalışmaları yerinde incelerken, esnafın da sorunlarını dinledi. Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İle Başkanı Sevim Yalınkılıç ve ekiplere teşekkür etti.

CHP’DEN SARIYER’E MESAJ

Dezenfekte çalışmalarına katılan CHP’liler şu ortak mesaj verdiler: “Sarıyer’i ve Sarıyerlileri seviyoruz, ülkemiz bu kötü günleri aşacak ve sağlıcakla sokaklarda olmaya devam edeceğiz. Sarıyer yine eski cıvıl cıvıl günlerine kavuşacaktır. Sarıyer Belediyesi emekçileri ile birlikte her türlü çalışmayı ve tedbiri almak için çalışıyoruz. Fakat yine de Sarıyerlilerden beklentimiz sağlıklı yaşam ve sevdiklerimizi korumak adına mümkün olduğunca acil durumlar dışında evde kalmamız geleceğimiz adına çok önemli. Yaşama devam etmek için, sevdiklerimizi korumak için, geleceğimiz için, corona virüs illetine yenilmemek, salgına dur demek için evden çıkmayın lütfen. Bugünlerin biteceğini unutmadan İstanbul’un incisi Sarıyer’in güzelliklerini özleyerek evlerimizde kalalım, yarınlarda hep beraber bu günlerin acısını çıkaracak Sarıyer sokaklarını, sahillerini yine mutlu yaşamlarımızla dolduracağız. Sağlıcakla evde kal Sarıyer.”

SARIYER POSTA