CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın 35. Olağan Kongresi'ni Mehmet Deniz'in listesi kazandı.


CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın 35. Olağan Kongresi Ayazağa Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mehmet Deniz ve Ali İhsan Özdemir’in aday olduğu kongrede; Mehmet Deniz 220 delegenin oyunu alırken, mehmet denizAli İhsan Özdemir ise 153 delegeden oy alarak ikinci kez İlçe Başkanlığına seçildi.

Ayazağa’daki Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde başladı. Divanın oluşumundan sonra Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Ardından faaliyet raporu ve hesap cetveli ile ilgili bilgi verildi. Delegelerin faaliyet raporu ile ilgili olarak lehte ve aleyhte yaptığı eleştirilerden sonra Belediye Başkanı Şükrü Genç kongreye katılanlara hitaben bir konuşma yaptı. Daha sonra ilçe başkan adayları Ali İhsan Özdemir ve Mehmet Deniz kürsüye geldi. Adayların konuşmalarının ardından oy kullanma işlemine geçildi.

Mehmet Deniz ikinci kez seçildi


Kullanılan oylar tasnif edilip, sayıldıktan sonra yapılan açıklamada mevcut İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in 220, Ali İhsan Özdemir’in de 153 oy aldığı belirtildi.

Deniz ve Özdemir'den birlik- beraberlik mesajı


chp sarıyerYoğun katılımın olduğu kongrede seçim sonucunun açıklamasından sonra, Mehmet Deniz ve Ali İhsan Özdemir,  el ele sahneye çıkıp,  kongreye katılan herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın 35. Olağan Kongresi'ne; İstanbul Milletvekilleri Gülay Yedekçi, Didem Engin, Hurşit Güneş, Aykut Erdoğdu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti Sarıyer Başkanı Salih Bayraktar, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

İşte CHP Sarıyer'in yeni yönetimi;


Neslihan Akgül

Uğur Atma

Birol Beşikçi

Rıfat Elmas

Yeter Büyükdurmuş

Ahmet Güzeloğlu

Veysel Kalkan

Mustafa Karagöz

Görkem Kurşun

Emine Osmanoğlu

Metin Sarıtaş

Saniye Süzer

Merve Topraksüren

Mehmet Ünsallı

İbrahim Yücel

Meltem Yücel Pir

İl Delege Listesi:


Mustafa Oktay Aksu

Kamer Ateş

Hüseyin COşkun

Mehmet Deniz

Hikmet Erdur

Murat Ergün

Şükrü Genç

Nizamettin Günel

Nazmi Kabiloğlu

Bilal Öztürk

Nihan Sabaz

Mehmet Cengiz Sarıoğlu

Yılmaz Tank

Ayşe Oya Tümer

İsmet Türkmenli

Sinan Yarar

Hüseyin Yılmaz

Gökan Zeybek

Haberin geniş detayı gazetemizin 90. Sayısında yer alacaktır.


5 6