ASarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın’ın adı adaylık yarışında öne çıkıyor. Eski Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın’ın çeşitli kesimlerden gelen desteğin yanısıra geçtiğimiz Pazar günü yapılan belediye meclisi adayı önseçimini kazanan ortak listeyi desteklemesi şansını daha da artırıyor.

Sarıyer’de yaşayan hemşerileri Sivaslıların yanısıra Giresunlularla da akraba olan Erol Aydın CHP’nin belediye başkanlığını yeniden kazanmasına katkı sağlayacak büyük orandaki kişisel oy potansiyeline sahip olduğu belirtiliyor.

BCHP Parti Meclisi’nde 9 Şubat’ta görüşülecek aday adayları arasında yer alması beklenilen Erol Aydın’ın, Sarıyerliler üzerindeki olumlu imajı ile geçmişte yaptığı siyasi çalışmaların adaylıkta tercih edilmesi yönünde etkili olacağı belirtiliyor.

Merhum Başbakan ve eski CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit döneminde İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Erol Aydın, 1999 yılında DSP’den Sarıyer Belediye Başkan Adayı olmuş ama seçimi kazanmasına rağmen başkanlık koltuğuna oturması mümkün olmamıştı.