CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz "Sarıyer’de Demokrasi Şöleni Başlıyor!" başlığı altında  yaptığı açıklamada, Sarıyer Muhtarlık Bölgesi delege seçimleri için takvimi açıkladı ve seçimlerde görev alacak Yönetim Kurulu üyelerini görevlendirdi.

“DEMOKRASİ VE ADALETİN ÖNCÜSÜ OLAN PARTİYİZ”

Başkan Deniz, yaklaşan kongre öncesi şunları söyledi. "Ülkemizde parti içi delege seçimlerini mahallelerde, üyeleri ile yapan tek partiyiz. Tek partili hayattan çok partili sisteme geçilmesini sağlayan, demokrasinin ve adaletin yeşermesi için bir asıra yakın mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisi kongre takvimi başladı.” dedi.

“ŞÖLEN 9 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK”

İzmir’in kurtuluş ve partimizin kuruluş tarihi olan 9 Eylül de başlayacak. Şölen öncesi açıklamalarına devam eden Başkan Deniz, “Cumhuriyet Mahallesi’nde başlamamızın da bizim için ayrı bir önemi var. Mahallelerde üyelerimiz oy kullanırken, vatandaşlarımızı da sürpriz etkinliklerle karşılayacağız. Mahallelere sandık konularak delegelerin seçim takvimi, seçim yapılacak yerlerin adresleri, tarihleri ve görevli ilçe yöneticilerinin yer aldığı tablomuz aşağıda bilginize sunulmuş olup, Demokrasi ve adalet şölenimize Sarıyerlileri davet ediyoruz” dedi.