CHP ANA

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı bugün 13:00-15:00 saatleri arasında Ayazağa Seçim ve Koordinasyon Merkezi'nde Ayazağalı Engelli bireylere ve engellilere bakan kadınların hayatlarında farkındalık yaratmak amacıyla projelerinden birini daha hayata geçirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı  bugün 13:00-15:00 saatleri arasında Ayazağa Seçim ve Koordinasyon Merkezi'nde Ayazağalı Engelli bireylere ve engellilere bakan kadınların hayatlarında farkındalık yaratmak amacıyla projelerinden birini daha  hayata geçirdi. Sarıyer Merkez'deki Serdar&Emel Kuaför ekibi, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz'in eşi Aysun Deniz ve Güler Gencer önderliğinde Ayazağa Seçim  Koordinasyon Merkezi'nde gönüllü çalışan kadınlar engellilerin kişisel bakım  ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilmek için canla başla çalıştılar.

Sosyal sorumluluk kapsamında etkinliğe katılan Sarıyer Merkez'deki Serdar&Emel Kuaför ekibi tamamen gönüllülük esasıyla  çalışarak projeye tam destek verdiler.Ekip,Ayazağa Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki salonda kişisel bakım,saç kesim ve fön hizmeti verdi. Kişisel bakım hizmeti alan engelliler ve engellilere bakan kadınların yüzlerindeki gülümseyiş Serdar&Emel Kuaför ekibi için en büyük ödüldü.

CHP TAKI

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Ayazağa Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki atölyelerinde kadınların el emeği göz nuru ürettikleri ürünleri sergi ve kermeslerde satarak elde ettikleri gelirle daha önce Ayazağa'da yaşayan engelli ve aileleri için Kireçburnu'nda bir kahvaltı organizasyonu düzenlemişlerdi. Şimdi ise ikinci organizasyonlarını 23 Kasım 2013 cumartesi günü Mer Balık'ta  09:30-12:00 saatleri arasında  Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki engelli ve engelli yakınları için düzenleyecekler.

Sarıyer Halk 

 

 

CHP BERBER