CHP Sarıyer 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında, Sarıyer’de çalışmalarına devam ediyor.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri kapsamında Sarıyer’in önemli noktalarına seçim irtibat büroları kuruyor. Bu bağlamda Ferahevler Mahallesi’nde 9’uncu bürosunun açtı.

CHP’den esnaf ziyareti

Büyük bir heyecan ve yüksek katılımın sağlandığı açılış öncesi, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç,  CHP İstanbul 2. Bölge 15. sıra Milletvekili Adayı Adnan Ayber, Sarıyer Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Çoşkun ve parti yöneticileri Ferahevler’de esnaf ziyaretinde bulundular.  Esnaf ziyaretinde vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Yalınkılıç gazetecilere, “Burası benim mahallem.” diyerek ilgiden dolayı teşekkür etti.

“İnce ile iktidara geleceğiz”

Katılan herkese teşekkür eden Yalınkılıç,  “Bu sene Sarıyer’in içinde bulunduğu 2. Bölgede Sarıyer’den çok değerli adaylarımız var. Burada bulunan herkes ile önemli çalışmalar yaptık.  Önümüzde bir seçim maratonu var. Adına ne derseniz deyin. Ülkenin bugünkü içinde olduğu durum ortada, görünen köy kılavuz istemez, ekonominin içinde olduğu durum, ülkenin durumunu yansıtıyor. Demokrasinin durumu içler acısı. Bu durumu düzeltmek için, yurtta sulh, cihanda sulh için geliyoruz. Ülkesini, milletlini seven herkesi çalışmalara katılmasını bekliyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce ile iktidara geliyoruz” dedi.

Ayber: Ferahevler halkı kadirşinastır

Açılış konuşmasında konuşan, CHP İstanbul 2. Bölge 15. sıra Milletvekili Adayı Adnan Ayber, katılan herkese teşekkür ederek, “Burası benim 40 yıllık mahallem. İstanbul’un en güzel yeri, bana sorsalar bir gün Bitlis’ten yola çıkmaya kalksam, İstanbul’da nereyi tercih edersin diye?  Yine göğsümü gere gere, yine bu mahalleye; Ferahevler’e dönerim. Ferahevler halkı gerçekten kadirşinastır” diyerek seçim bürosunun hayırlı olmasını temenni etti.