23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin üzerinden 2 yıl geçti. 25 yıl sonra İBB seçimini kazanan CHP örgütü, seçimin 2. yıl dönümünde İstanbul genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de esnaf ile bir araya geldi.

CHP heyeti Sarıyer Merkez'deki esnafı ziyaret etti. CHP'liler, seçim zaferinin 2. yıldönümünde hem teşekkür etti hem de vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerde; CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, CHP PM Üyesi Ayşe Eser Danışoğlu, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer Belediye Meclisi CHP üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi CHP üyeleri, CHP Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer de yer aldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Sarıyer Merkez Mahallesi'ndeki esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Şükrü Genç ve CHP heyeti, vatandaşın sorunlarını yerinde dinledi. Özellikle Covid-19 pandemisi nedeniyle büyük mağduriyet yaşayan esnaflar ile bir araya gelen grup, çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI

Esnaf ziyaretlerinde zaman zaman eğlenceli anlar yaşandı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile insanları tartarak para kazanan yaşlı kadın arasında samimi diyaloglar geçti. Genç'in "Beni az tartarsa daha fazla para veririm" sözü çevredekilerin tebessüm etmesine neden oldu.

SARIYER POSTA GAZETESİ