kemal2“MEVCUT BELEDİYE BAŞKANINI

KÖTÜLEYENİN ÜZERİNİ ÇİZERİZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün gece konuk olduğu televizyon programında partisinin belediye başkan aday adaylarına uyarıda bulunup, “Mevcut belediye başkanını karalayıp, ‘o yapamadı ben daha iyi yaparım’ diyen aday adayının üzerini çizeriz” dedi.

Haber Türk’te yayınlanan ve gazeteci Özge Ece Üner’in sunuculuğunu yaptığı ‘Enine Boyuna’ adlı programa katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu 5 kadın gazetecimin sorularını cevapladı.

Çeşitli konularda görüşlerini ifade eden Kılıçdaroğlu, yerel seçime katılmak isteyen aday adaylarının DSCF8311fazlalığının kendilerini memnun ettiğini belirtti. Kılıçdaroğlu bu sırada aday adaylarına yönelik bir de uyarıda bulunarak, 'belden aşağı’ tabir edilen eleştiri ve tenkitlerde bulunulmamasını belirtirken, “Mevcut belediye başkanını karalayıp, ‘o yapamadı ben yaparım’ diye eleştiri ve kötülemede bulunan adayın üzerini çizeriz” dedi.

CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bu uarının bir nenzeri de geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı tarafından aday adaylarıyla gerçekleştirilen toplantıda gelmiş ve parti içinde birbirini karalama ya da mevcut belediye başkanlarını kötüleme gibi eleştiriler yapılmaması istenmişti.