site

Adalar eski Belediye Başkam Yardımcısı ve CHP Sarıyer Belediye Başkan aday adaylarından Resul Can ve eşi Ayşe Can ile Cumartesi günü Emirgan Mehtap Cafe’de bir araya geldik.

Keyifli bir kahvaltının ardından gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nun sorularına çarpıcı ve iddialı yanıtlar veren Resul Can; 25 yıllık bilgi ve deneyimi ile Sarıyer’in fotoğrafını iyi çektiğini belirterek belediye başkanı olduğu takdirde Sarıyer’i hep birlikte yönetmek istediğini sözlerine ekledi. Resul Can, ‘’Ben diyetimi fazlasıyla ödedim. En büyük sözüm ben halkıma, çalışanıma diyet ödettirmeyen bir başkan olacağım. Belediye hizmetleri ve projelerimizle Sarıyer’de farkındalık yaratacağım. ’’ dedi

Ben değil, biz anlayışıyla hizmet vermeye geliyoruz.

 

can resul

Resul Can, röportajında, göreve gelir gelmez, Sarıyer çalıştayını düzenleyeceğini ve  Sarıyer’in tüm sorunlarını bu çalıştaya katılacak olan vatandaş, muhtar, STK temsilcileri, Kamu görevlileri, parti örgütü ve Üniversitelerden davet edilecek öğretim görevlileriyle  yani tüm paydaşlarla birlikte belirleyerek çözüm bulacaklarını söyledi.  Alacakları her kararın altında mutlaka Sarıyer halkının imzası olacağını da vurgulayan Can, “Ben değil,  biz anlayışıyla hizmet vermeye geliyoruz."dedi.
Röportajın tüm ayrıntıları gazetemizin 67. Sayısında