chpic1

CHP Sarıyer Gençlik Örgütü’nde son zamanlarda yaşanan aksaklıklar neticesinde görev yapmakta olan mevcut yönetim İstanbul İl Gençlik Örgütü tarafından görevden alındı. Görevden alınan yönetimin yerine bayrağı Sarıyer’in sevilen gençlerinden Vefa Ok ve yeni yönetimi devraldı.

Sarıyer Gençlik Örgütü Başkanlığı’na atanan Vefa Ok’la birlikte çalışacak isimlerinin çoğunun da yeni olması dikkat çekti. İlk toplantılarını dün akşam gerçekleştiren yeni yönetim kurulu, toplantıdan sonra bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.


8071
 DAHA ÇOK SARIYERLİ GENCİ BU ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRECEĞİZ

Yeni başkan Vefa Ok yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Bizden önceki arkadaşlardan aldığımız bu onurlu bayrağı içimizdeki Sarıyer aşkıyla, devrimci bir ruhla, en güzel şekilde taşıyacağımıza söz veriyoruz. Bizler Sarıyerimizde doğmuş ve yetişmiş gençler olarak inandığımız ilkeler doğrultusunda Sarıyer’in siyasi davasına hizmet etmek için bir araya geldik. Senelerdir ilçemizde büyük bir özveriyle, büyük bir emekle 2.defa kazandığımız belediyemizle birlikte Sarıyerli gençler olarak üzerimize düşen görevleri layığıyla yerine getirdik. Şimdi daha büyük bir şevkle geliştireceğimiz projeler ve yapacağımız alan çalışmalarıyla daha çok Sarıyerli genci bu çatı altında birleştirici ve bütünleştirici bir tutumla, omuz omuza çalışmaya davet edeceğiz‘ dedi.



 

Yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde;

1 - Vefa OK (Başkan) – Büyükdere

2 – Aycan KODAL – Çayırbaşı

3 – Selçuk YILDIZ – FSM

4 – Şevket BAŞTAN – Kocataş

5 – Vildan ŞAHİN – Bahçeköy

6 – Fatma AKTÜRK – Tarabya

7 – Selim BEKTAŞ – Ayazağa

8 – Barış Şimşek – Büyükdere

9 – Aysel AKTAŞ – Kocataş

10 – Mustafa Kemal CEBER – Ferahevler

11 – Mehmet GÜNEL – Rumeli Hisarı

12- Buse Özcan – Çayırbaşı

13- Sertaç Yeşilbaş – Büyükdere

14 – Aras Atbaş – Reşitpaşa