chp_genclik İstinye Tersanesi’nde bir araya gelen CHP Gençlik Kolları, halkla bütünleşmeye aracı olan bir çalışmaya imza attı.

Gençlik Kolları başkanları ve yöneticileri İstinye Tersanesi’nde Ramazan süresi boyunca kendi imkânları ürettikleri kooperatif ürünlerini satışa sunmaya başladılar.

Çay, kurabiye, börek, karpuz, mısır gibi küçük ölçekli gelir getiren kazanımlarını, yıl içerisinde ders almak isteyenlere eğitim verdikleri kurslarda öğrencilerin; araç, gereç ihtiyaçlarını karşılayarak, modern dershane yönetmeliğinde, her birinin yüksek düzeyde başarılı olması için yeni mezunlardan oluşan gönüllü eğitim kadroları ile yıl boyunca aralıksız olarak kurs vermek istediklerini belirttiler. Siyaseti temelden alan ve bugüne kadar büyük eksiklik olarak gördüklerini belirten CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bleda,” Eğitim projesini kendi imkânlarımız ile gerçekleştirerek, asıl hedefe, eğitimli geleceğin genç politikacılarını ve gençlik kollarının başarılı alt yapısını hazırlamaya çalışıyoruz” dedi.