Sarıyer bölgesinin Millet Vekili Aday Adayları bir bir ortaya çıkmaya başlıyor.  

Sarıyer’den İstanbul 2. Bölge için aday adaylığını açıklayacak olan ilk bayan aday adayı Hülya Güntaş eşiyle birlikte CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’i ziyaret ederek aday adaylığı başvurusu için niyetini belirtip Mehmet beyin görüş ve önerilerini aldı.


Sıcak ve samimi bir karşılamanın yaşandığı ziyarette, başkan Mehmet Deniz, öncelikle bugüne kadar henüz bir bayan aday adayının çıkmamısının kendileri tarafından merakla karşılandığını, fakat bugün Hülya hanımın niyetinin kendisine iletmesi ile mutlu ve memnun olduğunu belirtti.

Sarıyer’i mecliste temsil edip Sarıyer halkının sesi olmanın dışında, ülkenin ihtiyacı olan CHP iktidarına yürüyeceğimiz 2015 seçimlerinde görev ve sorumluluk almanın kendisini onurlandıracağını belirten Hülya Güntaş, kendisinin de diğer bir çok aday adayı gibi ön seçimi tercih ettiğini, halkın ve CHP üyelerinin kendisine bu makamı uygun görmesinin daha büyük mutluluk vereceğini belirterek genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun almış olduğu “ön seçim” kararının kendisini fazlası ile mutlu ettiğini belirtti.

Diğer tüm aday adaylarına başarılı bir kampanya süreci dileyen Hülya Güntaş, bundan sonra tanıtım kampanyalarının hızla devam edeceğini, CHP üyeleri ile her alanda bir araya gelip kendilerini dinleyeceğini istek ve dileklerini meclise taşımanın yolu için var gücüyle çalışacağını belirtti.

 
Sarıyer Gözlem