chp2CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı'na bağlı Ayazağa Mahallesi Koordinasyon Merkezi’nin açılışı önümüzdeki pazar günü saat 15.00'te yapılacak.

Sarıyer’e bağlandıktan sonra tüm partilerin ilgi odağı olan Ayazağa’da yerel seçime hazırlık amacıyla İlçe başkanlığı ile irtibatı sağlayacak koordinasyon  merkezi açan CHP bu şekilde mahallelilerin Sarıyer ile kaynaşmasını sağlamayı amaçlıyor.

MEHMET DENİZ: “AK PARTİYE FARK ATACAĞIZ”

chp1

Ayazağa’da açacakları koordinasyon merkezinin önemli bir işlevi yerine getireceğini söyleyen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, " CHP Sarıyer İlçe örgütü olarak Ayazağa’da da vatandaşlarımızla omuz omuza, yan yana olacağız. Ayazağa'nın sorunlarını yerinde takip edip, çözüm üreteceğiz. Ayazağa halkı bizi bağrına bastı, partimize çok büyük ilgi var. Ayazağa'da AK Parti'ye oy vermiş birçok kişi de bize büyük ilgi gösteriyor. Siyasi görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun, Sarıyer'de olduğu gibi bu yeni mahallelerimizde de herkesle kucaklaşacağız. Belediyemizin hizmetlerini buraya da getireceğiz. Kapımız herkese sonuna kadar açık kalmaya devam edecek. Sarıyer'e yeni bağlanan mahallelerimizde de AK Parti'ye fark atacağız" dedi