Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyeleri, bugün yapılacak olan 7. Olağan Kongre'de görevi devredecek olan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ile kahvaltıda bir araya gelerek, Cevahiroğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ferahevler Mahallesi'ndeki Hakim Evi'nde gerçekleşen kahvaltıya 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı olan Salih Bayraktar da katıldı. Yaklaşık 2 yıldır Hüseyin Cevahiroğlu'nun ilçe başkanlığında çalışmalarını sürdüren Meclis Üyeleri, Cevahiroğlu'na vefalarını gösterirken, birlikte görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

CEVAHİROĞLU'DAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Kahvaltıda bir konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getiren Hüseyin Cevahiroğlu, son 2 senesi ilçe başkanlığı olmak üzere teşkilatta görev aldığı süre boyunca birlikte çalıştığı meclis üyelerine teşekkür etti. 2 Ocak'ta yapılacak olan kongrenin Sarıyer ve AK Parti için hayırlar getirmesini dile getiren Cevahiroğlu, meclis üyelerine önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

SARIYER POSTA GAZETESİ