İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın kurucu üyelerinden Cem Sak, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette başkanlık adaylığını açıkladı.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu ziyaret eden başkan adayı Sak, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Mevcut başkan Mustafa Yazıcı’nın 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığından ayrılacak olması ile İYİ Parti Sarıyer’de başkanlık yarışı için heyecanlı günler yaşanıyor.

Sak, “Sarıyer’de kurucularından olduğum İYİ Parti’nin teşkilat başkanlığı vazifesine virgül koyduğum yerden, başkanlarımızın, kurucularımızın, mahalle temsilcileri ve üyelerimizin görüş ve bildirileri üzere sizlerden aldığım kudret, kendime olan güvenimle İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu sizlere ilan ediyorum” dedi.

KÜSKÜNLERİ BARIŞTIRACAĞIZ

Gazeteyi ziyaretinde partide küskünleri barıştıracağını ifade eden Sak, göreve gelmesi durumunda vaatlerini şöyle açıkladı; “Güçlü, dinamik, üretken Sarıyer’in 38 mahallesine hitap eden engin ekibimle, delegemizden takdir görür, göreve geldiğimizde ise, değil biz diyen birbirine güvenen toplumun her kesimiyle iletişim kurabilen güven ve saygı uyandıran bir teşkilat yapısıyla Sarıyer’de birinci parti olmak hedefimizdir.”

MAHALLE BAŞKANLARINI ATAYACAĞIZ

“İlk hafta içerisinde atanamamış mahalle başkanlarımızın tamamını atayıp, muhtarlarımız sivil toplum kuruluşları, tüm hemşeri dernekleri, iş adamları, spor kulüpleri ve yarınlarımız olan üniversiteli gençlerimiz ile koordineli çalışan tüm yönetimimiz, dokunmadık esnaf, 38 mahallede girilmedik ev, hele ki dinamik kadın ekiplerimizin tabiri ile oda oda çalışan teşkilatlanmayla geliyoruz.”

SARIYER’DE İYİ PARTİ İKTİDARI OLACAK

Tüm teşkilatımızla 2023’teki seçime var gücümüzle çalışıp beklentimizin üstünde halkımızın takdiri ile olumlu sonuca ulaşacağımıza yürekten inandığını ifade eden Sak, “Şimdi değişim zamanıdır. Güçlenerek ülkemiz ve Sarıyer için güzel şeyler yapma zamanıdır. Buna yürekten inanan herkes ile kol kola heyecanla koşma zamanıdır. Bizim için olmaz ise olmazı tek hedefimiz olan yerel seçimde Sarıyer’de İYİ Parti iktidarıdır” dedi. 

CEM SAK KİMDİR?

Sarıyer’in yerli ve köklü ailesinin ferdi olarak İstinye’de ikamet etmekteyim. Evli ve iki kız babasıyım. Eğitimimi tamamladıktan sonra 21 yıldır inşaat sektöründe proje üretme ve yatırım uzmanı olarak hizmet vermekteyim.