Yaklaşan yerel seçimler öncesi destek çalışmalarını arttıran AK Parti Sarıyer Belediye eski Başkan Aday Adayı Şems Çakıroğlu, PTT Evleri’nde gerçekleştirilen ev sohbeti hatip toplantısında ve partisinin seçim irtibat bürosunda vatandaşlar ile bir araya geldi.

Şems Çakıroğlu, Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na 31 Mart’taki yerel seçimlerde aday gösterilmemesi halinde partisinin göstereceği adaya seçim çalışmalarında destek olacağını açıklamıştı.

Sarıyer’in sevilen ve tanınan simalarından Şems Çakıroğlu, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’a seçim çalışmaları süresince destek oluyor. PTT Evleri’ndeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosu’nda yapılan toplantıya AK Parti Mahalle Başkanı Turgay Sancak, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayları Hasan Demiralp ile Ayşe Ekinci ve mahalle sakinleri katıldı.

Çalışmalarla ilgili bilgi aldı

İmar barışı ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı toplantının ana gündem maddesi 31 Mart yerel seçimlerdi. Çalışmalar hakkında mahalle teşkilatından bilgiler alan Şems Çakıroğlu, Sarıyer’i gelişmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı. Mahalle teşkilatlarına büyük iş düştüğünü kaydeden Çakıroğlu, seçimlerde istedikleri sonucu alacaklarına inandığını belirtti.

BENZER HABER:

https://www.sariyerposta.com/siyaset/cakiroglu-secimlerde-aday-gibi-calisacagim-h58744.html