İmece usulü yapılan çalışmayla Büyükdere Güzelleştirme Derneği’nin binası yeni bir görünüme kavuşuyor.

Çelik Gülersoy Parkı’nın içinde yer alan Büyükdere Güzelleştirme Derneği’nin binası ve bahçesi imece usulü yapılan çalışmayla yeni bir görünüme kavuşuyor. Sarı Platform DerneğiSarıyer Belediyesi ve Sarıyer Market’in de lojistik destek verdiği çalışmaya Sarıyer’in değişik mahallelerinden çok sayıda kişi katıldı. Kimi bahçeyi temizlerken, kimi ise eline fırçayı alarak duvarları boyadı. Keyifle yapılan ortak çalışmada yardımlaşma ve birlik beraberlik duyguları ön plana çıktı.

Bakım onarım çalışması başlamadan önce binanın bahçesinde kahvaltı yapıldı. CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Alp, Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Büyükdere Güzelleştirme Derneği Başkanı Fikret Yazıcı, Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Büyükdere Surp Hıripsimyants Ermeni Kilisesi Vakfı BaşkanıMurat Süme de çalışmalara destek verdiler.

büyükdere 2İmece usulü yapılan bu çalışmanın önemine vurgu yapan Dernek Başkanı Fikret Yazıcı, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ise; “Hepimiz Sarıyer’de yaşıyoruz. Kimi elindeki fırçayla, kimi ise süpürgesiyle herkes işin bir ucundan tutuyor. Bu güzel fotoğraf birlik ve beraberliğimizi gösteriyor. Bizde Sarı Platform Derneği olarak Büyükdere Güzelleştirme Derneğimizi daha güzel bir hale getiriyoruz. Yardımlaşma ve STK’ların ortak çalışmasıyla Büyükdere’miz ve Sarıyer’imiz daha güzel olacak” dedi.

Sarıyer Manset