İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur ve yeni seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarete, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu ve il başkan yardımcıları, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Sarıyer eski İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ve çok sayıda partili katıldı. 

“SARIYER’DE KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”

Toplantıya katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, “Sarıyer’de güzel bir ekip kurduk ve çok iyi işler yapacağımızı biliyorum. İl Başkanımız buradayken şunu açıkça söylemek isterim ki; hem 2023’de genel hem de 2024 yerel seçimlerinde İstanbul ve Sarıyer’de genel merkezimizi mutlu edecek sonuçlar alacağız. Bu konuda kendimize net bir şekilde güveniyoruz” diye konuştu.

AHMET KAYA VE CEM SAK’A TEŞEKKÜR

İlçe kongre süreçlerinin 4 Aralık’ta tamamlanacağını ve Ocak ayında İl kongrelerinin başlayacağını ifade eden İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, ilçe başkanlık yarışında Ahmet Kaya ve Cem Sak’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları kaydetti; “Bugün burada kongrede iddia ortaya koymuş arkadaşlarımız var. Ben İbrahim Başkanı tebrik ettiğim kadar Ahmet Bey ve Cem Beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Partimizin güzelliği de demokrasiye sahip olmamız. Aynı partide aynı çatı altında hep birlikte mücadele ediyoruz. Zor bir görev yüklendiniz. Önümüzde hem genel seçim hemde yerel seçim var.”

YÜKÜNÜZ AĞIR

Kavuncu; “Türkiye’nin en kritik genel seçiminde bu ilçe yönetimi Sarıyer için yönetecek, götürecek. Onun için yükünüz ağır. Fakat Mustafa Başkandan çok sağlam bir temel teslim aldınız. Bu yüzden şanslınız ama işiniz zor onu da söyleyeyim. Ama salona girince hissettiğim enerjide, bunun altından kalkacak kapasitede var, heyecanda enerjide var. Allah mahçup etmesin” dedi. 

Kavuncu’nun konuşmasının ardından İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya verdiği desteklerden teşekkür plaketi verdi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti. 

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun Sarıyer İlçe Yönetimine yapmış olduğu hayırlı olsun ziyaretinin canlı yayın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.