İYİ Parti İstanbul 2. Olağan İl Kongresi öncesi İstanbul ikinci bölge ilçe teşkilatları ile 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelen İl Başkanı Buğra Kavuncu, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu. Kongre için adaylığını açıklayan Kavuncu, "Türkiye'nin umudu İYİ Parti'dir " sözleriyle iddialarını ortaya koydu.

26 Temmuz Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak olağan kongrede Ersin Beyaz ile yarışacak olan İl Başkanı Buğra Kavuncu, başkanlık seçimi öncesi ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. Programda Genel Yayın Yönetmeniz Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Kavuncu, "Sarıyerliler Mustafa Yazıcı'yı yalnız bırakmasın" sözleriyle Sarıyerlilere çağrıda bulundu.

"SARIYERLİLER MUSTAFA YAZICI'YI YALNIZ BIRAKMASIN"

Kavuncu, "İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nda olağan kongre sonrası güzel değişiklikler oldu. Mustafa Yazıcı başkanlığında yeni bir yönetim oluşturuldu. Kendisi bu listeyi uzun süredir düşünüyorlardı. Sabırla hareket ettiler. Sarıyerlileri birleştirip bütünleştireceklerine de yürekten inanıyorum. Özellikle gençler tarafından büyük rağbet gören bir partiyiz. Sarıyerlilere de Mustafa Yazıcı'yı yalnız bırakmaması çağrısında bulunuyorum. İlçe başkanlığını ziyaret etsinler, faaliyetlerimize katılım sağlasınlar. Türkiye'nin umudu İYİ Parti'dir" ifadelerini kullandı.

"TÜM İSTANBUL BÜTÜNLEŞECEK"

Kongre ile ilgili konuşan Kavuncu, "26 Temmuz'da yapılacak olan kongremiz birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Corona virüs salgını nedeniyle kongrede sadece delegelerimiz yer alacak. Ülkemizdeki birçok siyasi partide demokratik kültür, zihinsel olarak yerleşmemiş. Kongreler genelde küslüklere ve ayrılıklara neden oluyor. Buna fırsat vermemek gerekiyor. Aksine güçlendirici ve birleştirici rolü olmalı. Bu konu ile ilgili Sarıyer Posta Gazetesi aracılığıyla şu mesajı vermek istiyorum; İYİ Parti olarak bu kongreden öyle güçlü çıkacağız ki tüm İstanbul bütünleşecek" diye konuştu.

"BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİNLER"

İl başkanlığı dönemini değerlendiren Kavuncu, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak 17 aylık süre içerisinde başarılı bir dönem geçirdik. Türkiye'nin en kritik dönemini teşkilatlarımız ile birlikte atlattık. İstanbul gibi bir metropolde yönetim değişti. Bu bile üzerinde haftalarca konuşulacak bir konu. Partimizin teşkilatları zamanla birbirini tanıdı. Enerjimiz ve heyecanımız ilk günkü gibi yerinde. İnancımız ve coşkumuz var. Tüm bu unsurları önümüzdeki döneme de yansıtacağız. Vatandaşlarımız bizi izlemeye devam etsinler" dedi.