"SARIYER'DEN İLHAM ALARAK AYRILIYORUZ"

İlçeler bazında ilk divan toplantısını Sarıyer'de yapacağına dair verdiği söz kapsamında İYİ Parti İlçe Binası'na gelen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti İstanbul il kongresi sürecinde seçimi kazandığı takdirde ilçelerde yapılacak divan toplantılarının ilkini Sarıyer'de yapacağını ifade eden Buğra Kavuncu, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda divan üyeleriyle bir araya geldi.

Rutin toplantılarını parti binasında gerçekleştiren Kavuncu, divan toplantısı sonrası Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuştu. Birbirinden çarpıcı ifadeler kullanan Kavuncu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SARIYER'DEN İLHAM ALARAK AYRILIYORUZ"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Kavuncu, "Kongre sürecinde ilçeler bazında ilk divan toplantısını Sarıyer'de yaptık. Bu ilçeyi sevmemizin birçok nedeni var. Ekim-Kasım aylarında balık sezonu olduğu için Sarıyer'e gelmek ayrı bir keyif. Millet İttifakı'nın adayı olan Şükrü Genç'in başkanlığını yaptığı bir semt. Tabi bizim için en kıymetli husus partimizin ilçe teşkilatı. İlçe Başkanımız Mustafa Yazıcı ve aktif olan arkadaşlar çok değerli. Ziyaretlerimizde çok kaliteli ve faydalı sohbetlerimiz oluyor. Açıkçası Sarıyer'den ilham alarak ayrılıyoruz" ifadelerini kullandı.

KAVUNCU'DAN 2023 MESAJI

Kavuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Siyasi parti olarak 2023 yılındaki yerel seçimlerde her ilçe ve şehre adayımızı hazırlıyoruz. 39 ilçeye 39 marka adayın hazırlığı içerisindeyiz. Bazı ilçelerde adaylar belirlendi ve sahaya sürdük. Siyasi rakiplerimize de burada duyurmak istiyorum. İttifaklar seçim ittifakıdır. Biz bir ittifak yaptık fakat önümüzdeki seçimde ne olur kestirmek zor. Ancak karar ne olursa olsun sahaya adaylarımız ile sahaya çıkacağız. İster kendi adayımız ister ittifakın adayı..."

"SARIYER HER ANLAMDA KENDİNİ MUHAFAZA ETTİ"

Konuşmasının sonunda Sarıyerlilere mesaj veren Kavuncu, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Türkiye çok önemli bir döneme giriyor. Cumhuriyetin 100. yılında ülkemize yakışır bir yönetim, Türkiye'nin önünü açacak bir iktidar, gençlerin burada yaşama arzusunu canlandıracak zihniyetin hakim olması için canla başla çalışsınlar. İnanıyorum ki Sarıyerliler bu şuurda. Bu anlamda kendimi bildim bileli Sarıyer her anlamda kendini hep muhafaza etmiştir. Bu da vatandaşlarımızın entelektüel birikiminden, güzel yaklaşımından ve insana olan saygılarının da bir tezahürü. Sarıyer'in en yaşanabilir bölgelerden biri olmasının başlıca etkenleri yalnızca nasıl yönetildiği değil, insanlarının da yaklaşımının rolü büyük."

BENZER HABER: BUĞRA KAVUNCU SARIYER'E VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/siyaset/bugra-kavuncu-sariyer-e-verdigi-sozu-tuttu-h62211.html

SARIYER POSTA GAZETESİ