bahçköy anaSarıyer Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle her akşam bir mahallede kurulan iftar sofralarını onurlandıran vatandaşlar, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini ortaya koyuyorlar.


bahçeköy 1Bahçeköy Mahallesi meydanında kurulan iftar yemeğine katılan mahalle sakinlerinin masalarını tek tek dolaşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, afiyet olsun dileklerini iletti. Özellikle çocukların büyük ilgisi ile karşılanan Başkan Genç, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da kırmazken, daha sonra Kireçburnu Çamlık Parkı'nda sergilenen "Üç günlük dünya" oyununu izledi. 


Ramazan ayının en büyük olgusu olan birlik ve beraberliğin mesajı Bahçeköy'de kurulan iftar sofrası ile verildi. Çocuklar tarafından kendisine ayrılan masada yemeğini yiyen Başkan Genç, Merkez Camii İmamı Ahmet Dik'in okuduğu yemek duasının ardından yaptığı konuşmada, ilkokullara kadar inen ve gençleri hedef alan uyuşturucu ile ilgili verilen mücadelede ailelerin büyük desteğini beklediğini belirtti.


bahçeköy 2Bahçeköy'de düzenlenen iftar yemeğine Başkan Genç'in yanı sıra Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve İsmail Erdem, meclis üyeleri, Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtarı Ayşe Çoban, Kemer Muhtarı Nazif Artar, Yenimahalle Muhtarı Erdoğan Kavraz ve birim müdürleri katıldılar.




635404739843642360




ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Bahçeköy'de verilen iftar yemeğinin ardından Kireçburnu sakinleri ile birlikte Sarıyer Belediye Tiyatrosu'nun sergilediği Üç Günlük Dünya oyununu izledi.


Garipçe'de iki komşunun arazi davası yüzünden yaşadıkları kavgayı ve komşu çocuklarının birbirlerine olan aşklarını mizahi bir dille anlatan oyun, aynı zamanda günümüzden de dem vururken büyük beğeni topladı. Her akşam bir mahallede sergilenen oyunun sonrasında Sarıyer Belediyesi Tiyatrosu oyuncularını tebrik eden Başkan Genç, "Sarıyer Belediyesi Tiyatro Grubu, Marmara bölgesini temsil ediyorlar. Çaresizliğin yaşandığı hapishanelerde oyunlarını sergileyerek mahkumlara özgürlük veriyorlar. Bunun için sevgili kardeşlerim burada üç günlük dünyayı değil Türkiye'yi oynuyorlar" dedi.

635404739767047833