MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Beşiktaş’ta meydana gelen hain bombalı saldırının ardından sert bir kanıma mesajı yayımladı…
Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından polislere yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısına karşı kınama mesajı yayınladı. Bilgiç mesajında, “Emniyet mensuplarımızın bulunduğu noktalar özellikle hedef seçilmek süreti ile hain terör grupları tarafından gerçekleştirilen alçak terör tertip ve yasa dışı eylemini lanetliyor, şiddetle kınıyorum.”dedi.

DİK DURMAMIZ GEREKİYOR!

Bilgiç açıklamasında şunlara yer verdi: “Bu hain saldırı sonucunda kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimize de baş sağlığı, yüksek sabır ve metanetler diliyorum, Bizlerin millet olarak her şey den önce terörün amaçladığı şekilde, milletimize karşı korku salmaya yönelik bu türdeki panik ve propaganda yapma ve yaratma amacına karşı hepimizin dik durması ve uyanık olması gerekmektedir.”

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZ HAİNLERİN BÜYÜK KORKUSUDUR”

Bilgiç açıklamasını şöyle tamamladı: “Alçak terör faaliyetinin sonucun da, sosyal medya üzerinden meydana gelen üzücü olay görüntülerini yayınlayarak terörün ve teröristin amacına hizmet edilmemesini herkesten önemle ifade ediyorum. Güvenlik kuvvetlerimiz olay akabinde gerekli tedbiri almış olup, Bu olayın sağlıklı araştırılması için de olaya tedbiren yayın yasağı getirilmiştir. Yüce Milletim’iz dün olduğu gibi bugün ve yarında her türlü ihanetin üstesinden gelecektir, millet olarak birlik ve beraberliğimiz hainlerin en büyük korkusudur.”