Saadet Partisi (SP), Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun, Cumhurbaşkanı adaylığı için Türkiye genelinde 100 bin imza kampanyası başlattı. Kampanyaya destek veren SP Sarıyer İlçe Başkanlığı, ilçe seçim kurulu önünde stant kurdu.

“500 bin imza toplayacağız”

Saadet Partisi’ne gönül veren vatandaşların büyük destek verdiği imza kampanyası ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Av. İsmail Demir, “Elhamdülillah Türkiye genelindeki imza kampanyasında bir günde 40 bini aştık. İnşallah son güne kadar 500 bin imza toplayacağız. İnşallah bilge başkan Temel Karamollaoğlu, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olacak” ifadelerini kullandı.

“Saadet Partisi Türkiye’yi kurtaracak”

AK Parti’ye eleştirilerde bulunan Demir, “16 yıldır Türkiye’de iktidar olan AK Parti’nin kurucuları, 24 Haziran Seçimlerinin ülkemiz için bir kurtuluş olduğunu itiraf ediyor. Ülkenin bittiğini, adeta yabancı sermaye tarafından işgal edildiğini kabul ettiler. AK Parti seçmeninin bir kısmı onlara son kez kredi veriyor. Yüzde 10 ile 15’i kararsız. 16 yılda 7-8 seçim oldu. Bu sürede Türkiye ‘ha düzeldi ha düzelecek’ derken, ülkemizi Suriye-Irak aşamasına getirdiler. Rahmetli Erbakan Hocamız, ‘Irak gibi Suriye’yi de işgal edecekler. Türkiye’ye de sıra gelecek’ demişti. 24 Haziran bir beka meselesidir. İnşallah Saadet Partisi Türkiye’yi kurtaracak” dedi.