AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu'nun yeni dönemde görev almayacağını açıklamasının ardından ‘ilçe başkan adayı kim olacak?’ sorusu yanıtını buldu. Sarıyer siyasetinin önde gelen isimlerinden Bekir Karakuş, aday olduğunu Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na açıkladı.

Hüseyin Cevahiroğlu'nun yeni dönemde görev almayacağının kesinleşmesinin ardından AK Parti kulislerindeki hareketlilik giderek artıyor. Partinin ilçe teşkilat kurucuları arasında yer alan, Sarıyer Sivaslılar Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı olan Bekir Karakuş, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığına aday olduğunu gazetemiz aracılığıyla duyurdu.

"AK PARTİ SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYIM"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Karakuş, şunları söyledi: "An itibari ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı için adayım. Allah nasip eder, Reisim Recep Tayyip Erdoğan onaylar, teşkilatım da destek verirse göreve talibim. Aynı zamanda Sarıyer Sivaslılar Derneği Kurucu ve Onursal Başkanıyım. Hemşerilerim başta olmak üzere Sarıyer arkamda ve tam destek veriyor. Allah'ın izni ile tüm vatandaşlarımızı ayrım yapmadan kucaklayacağız. Partimizi Sarıyer'de eski günlerinden daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Amacımız Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği vatan mücadelesine bir nebze de olsa katkı sunmak. Çocukluğumdan beri Sarıyer siyasetinde yer aldım. 13 yaşında Milli Gençlik Vakfı'nda bu davaya hizmet için göreve başladım. 1989 yerel seçimlerinde 16 yaşındayken Refah Partisi'nde sandık temsilcisi oldum. Refah Partisi döneminde Ferahevler Mahallesi teşkilat başkanlığı, Fazilet Partisi, Saadet Partisi ve AK Parti'de kurucu üye, 2 dönem AK Parti il delegeliği, 1 yıl AK Parti ilçe başkan yardımcılığı görevlerini yürüttüm" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ