3Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç, önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Meclisi’ne girmeye hazırlanıyor. Koç, bu düşüncesinin uygulamasını da kısa süreliğine de olsa Sarıyer Belediyesi 2012 Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi sırasında gerçekleştirdi.

Seçim çalışması sırasında meydan gelen helikopter kazasında yaşamını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulan BBP’nin Sarıyer’de güçlenerek devam etmesini sağlayan Hüseyin Koç, 2014 seçimine de iddialı hazırlanıyor. 2009’daki seçimde aldığı oyların verdiği güçle Sarıyer’de tepeye göz diken BBP, bunun için de rakipleriyle yapacağı büyük yarış için siyasi propagandasını en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.

Bu amaçla Sarıyer Belediyesi ve Belediye Meclisi’nin çalışmalarını yakın takip altına alan BBP İlçe Başkanı Hüseyin Koç, seçim propagandasında kullanacağı veriler elde ediyor.

MECLİS ÜYESİ KOLTUĞUNA OTURDU

4

Sarıyer Belediyesi 2012 Faaliyet Raporu’nun Sarıyer Belediye Meclisi’nde görüşülmesi sırasında, mecliste grubu olmadığı için salonda oturacak yer ayrılmayan BBP İlçe Başkanı Hüseyin Koç, AK Parti’li meclis üyelerinin bulunduğu alandaki boş koltuklardan birine oturarak, toplantıyı takip etti. Bir süre sonra durumun farkına varan Belediye Başkanı Şükrü Genç’in korumasının uyarısı ile yan tarafa konulan sandalyeye geçen Hüseyin Koç, kısa süreli de olsa meclis üyesi koltuğuna ısınma fırsatı buldu.

 

“2014 SEÇİMLERİNDEN DAHA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sarıyer’de toplum sorunlarına duyarlılığı ve siyasi yaklaşımları ile tanınıp, sevilen Hüseyin Koç, Sarıyer Posta’ya yaptığı açıklamada, “2009’da halkımız bize teveccüh gösterip, seçimden beşinci parti olarak çıkmamızı sağlayacak kadar oy verdi. Biz bu oyların kıymetini bildik, bilmeye de devam ediyoruz. Allah’ın izniyle 2014’teki seçimden daha büyük bir başarıyla çıkmayı amaçladık, bunun için çalışıyoruz” dedi.