BBP2“DÜNYAYA DÜZEN YENİLİK İÇİN ÇIKTILAR, ÇIKARLARI UĞRUNA NİCE CANLARI YAKTILAR”

BBP Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç, 20 yıl önce yazdığı “Birleşmiş Milletler” adlı şiirinde, İslam coğrafyasını sömürmek ve yok etmek için kurulduğunu ileri sürdüğü BM’nin hala bu doğrultuda hareket ettiğini belirtip, şiirdeki ifadelerinin şu an yaşananları doğruladığını belirtti.

BM hiçbir zaman İslam dünyasını ve İslam milletlerini temsil etmediğini, belirten Hüseyin Koç, “BM, Hıristiyan toplumların kendi aralarında kurdukları dünyayı sömürme birliğidir. Kendi fikirleri dışında hiçbir fikrin öne çıkmasını istemezler. Aralarında İslam coğrafyasını temsil edecek bir fikir, akıl yoktur. Dünyanın herhangi bir yerinde zulüm olsa, kan aksa BM görevini asla yerine getirmiyor ve seyirci kalıyor. İran-Irak savaşında ve Bosna’da bunun en acı örneğini gördük, Mısır ve Suriye’de yaşananlara da şu an aynı şekilde seyirci kalıyorlar” dedi.

BM ve NATO’nun kurulmasının temelinde Hıristiyanların kendi çıkarları yattığını ifade eden Hüseyin Koç şunları söyledi:

“Biz bunları yıllar önceden görüp mısralara döktük. Anlayan anlar. Ama gerçek bu. Bu Hıristiyan devletler grubuna inanmamak peşine, takılmamak gerek. Onların peşinden giden şeytandan medet umuyor demektir. BM’nin Türkiye’ye de hiçbir faydası yoktur. Şu an İslam coğrafyasında akmış olan kan Hıristiyan ülkelerinde aksaydı BM nasıl hareket ederdi, merak ediyorum. Elbetteki şu an olduğu gibi davranmazlardı. Bosna’da binlerce insan BM’nin kontrolünde yok edildi. BM emperyalizmin, kapitalizmin sömürü düzeninden başka bir şey değil. Bunların amacı İslam coğrafyasının enerji kaynaklarını sömürüp, silah satmak ve İsrail’in Ortadoğu’da büyümesini sağlamaktır. Bu oluşumun kuruluş amacı ve mantığı budur. NATO’yu da bu kapsamda sayabiliriz. Başka bir şey beklememek gerek. Ülke olarak da başta siyaseten olmak üzere bunlardan bir medet ummak hayalcilik olur. Ben bir siyasetçi olarak BM ve NATO’dan hiçbir şey beklemiyorum. Ülkeme ve İslam dünyasına da bir hayırları olacağını sanmıyorum.”.

Hüseyin Koç, Hıristiyanlık yararına çalışan BM’nin yerine acil olarak İslam-Türk Birliği’nin oluşturulması gerekir. Onlardan bir şey beklemek yerine kendi gücümüzle ayakta durmamız lazım” dedi.

 bbpBBP Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç’un 28 Ocak 1994’te yazdığı “Birleşmiş Milletler adlı şiirinde şu mısralar yer alıyor..

 

Dünyaya düzen yenilik deyip çıktılar

İnsan hakları demokrasi çığlıkları attılar

Çıkarları uğruna nice canları yaktılar

Birleşmiş Milletler Topluluğu derler adına

 

Tek çıkara dayalı fikir üretirler

Alırlar kararı tatbik ederler

Hıristiyanlığa hizmette yemin etmişler

Birleşmiş Milletler Topluluğu derler adına

 

Toplanırlar gizlice fitne fesatlı için

Nice canlar yakarlar uygarlık için

Çalışırlar yeryüzünde İslam’ı yok etmek için

Birleşmiş Milletler Topluluğu derler adına

 

Dünyayı kana bulayıp seyir ediyorlar

Birbirine her zaman arka çıkıyorlar

İslam beldelerine saldırıyorlar

Birleşmiş Milletler Topluluğu derler adına

 

Allah’ın lanetinden Resulün düşmanlarından

Sarıldık şeytana himmet bekliyoruz

Acımadan öldürürüler kendinden olmayanları

Birleşmiş Milletler Topluluğu derler adına