AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 4,5 yıllık ilçe başkanlığı süresince olduğu gibi adaylığı açıklandığı günden bu yana da vatandaşla iç içe çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bayraktar, günlük 7 ila 10 arasında programa ve ziyarete katılıyor. Yoğun mesai arasında Sancaktepe maçında stada giremeyen Sarıyer taraftarını bizzat stada giderek tribünlere aldırması gibi pek çok probleme de yetişiyor.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, ilçe başkanlığı süresince 4,5 yıldır Sarıyerlilerle iç içe sürdürdüğü saha çalışma temposuna adaylığı süresince de hız kesmeden devam ediyor. Bayraktar, her gün ortalama 7 ila 10 arasında programa katılıyor. Hafta boyunca devam eden yoğun mesaisi arasında Sancaktepe maçında stada giremeyen Sarıyer taraftarını bizzat stada giderek tribünlere aldırması gibi pek çok probleme yetişerek çözüm üretiyor. Bayraktar’ın Sarıyer taraftarıyla birlikte 15 Temmuz stadında Sancaktepe maçını da izlediği günün detaylarını sizin için derledik.

Çevre ve hayvan sever dernekleriyle görüştü

Güne sabah erken saatlerde AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın kuruluşundan bugüne kadar yönetiminde yer alan başkan ve üyeleriyle bir kahvaltı programıyla başlayan Bayraktar, burada teşkilat mensuplarının yeni döneme ilişkin dilek temenni ve görüşlerini dinledi. Bayraktar, buradan Cumhuriyet Mahallesi’nde Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü’nde kulüp oyuncuları, aileleri ve çalışanlarıyla görüştü. Kulübe spor malzemeleri de hediye götüren Bayraktar daha sonra Bahçeköy Merkezi Mahallesi’nde Giresun Görele Köprübaşı Derneği’nin kahvaltı davetine iştirak etti. Bayraktar bir taziye ziyareti sonrası buradan Bahçeköy Belgrad Ormanı Derneği’nin toplantısında bölgede çevre ve hayvan hakları konusunda faaliyet gösteren dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bayraktar, daha sonra Yeniköy’de bir hastayı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sarıyer taraftarının gönlünü fethetti

Hazırladığı stadyum projesiyle lacivert beyaza olan tutkusunu gösteren Salih Bayraktar, Sarıyer’in 2-0 galip geldiği Sancaktepe karşılaşmasında yaptığı jestle hem haftaya damgasını vurdu hem taraftarın gönlünü fethetti. Salih Bayraktar, gün içindeki programlarına geçerken Sarıyer taraftarından gelen telefonla 300 Sarıyerlinin seyirci kotası nedeniyle stada alınmadığını öğrendi. Sancaktepe Spor Kulübü ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile bir telefon görüşmesi yapan Bayraktar taraftarın stada alınmasını sağladı. Ancak Sarıyerlilerin bir bölümünün dışarıda kaldığı bilgisi üzerine Bayraktar, karşılaşmanın oynandığı Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’na giderek dışarıdaki taraftarları da içeri aldırdı ve Sarıyer’in 2-0 galibiyetiyle biten karşılaşmayı taraftarla birlikte izledi. Maç sonrası “Büyük başkan geldi” “Abilerin Kralı” “Sarıyer’in başkanı Salih başkan” Sarıyer’in abisi, gönlümüzü fethettin” gibi tezahüratlarla uğurlanan Bayraktar, karşılaşmanın ardından programına kaldığı yerden devam etti.

Vatandaşı dinledi, notlar aldı

Bayraktar aynı gün maç çıkışında bu kez Yeniköy’de vatandaşların sorularını cevapladığı, sorunlarını dinlediği ve not aldığı Söz Sizde programına geçti. Burada İmar Barışı, Yeniköylülerin mahalleye ilişkin problemleri gibi sorunları dinleyerek soruları cevaplandıran Bayraktar programlar sırasında gelen telefonlara ise diğer programa geçerken geri dönüş yaptı. Saha çalışmalarının çalışmaların ardından ilçe başkanlığında kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçen Bayraktar burada da AK Parti ilçe teşkilatının saha görevlileriyle toplantıya katıldı.