AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Belediyesi’nin ve CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın parçalanan pankartları ile ilgili Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu ile görüştü.

Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu’na konuşan Salih Bayraktar, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya cevap verdi.

Bayraktar, Pehlivanoğlu’na konuştu

Yapılan yazılı açıklamaya ve pankart polemiğine tepki gösteren AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, "AK Parti Teşkilatı’nın herhangi bir kademesinde bulunan arkadaşlarımızın hiçbiri bu tarz hareketlerin içerisinde bulunmaz. Bundan önceki dönemde görev yapan CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve diğer siyasi parti temsilcileri ile sağduyulu bir çalışma yapılmış olup, bu tarz şiddet içerikli fiiller karşısında bunu partilerin tüzel kişiliğine maletmek yerine, bir takım kötü niyetli kişilerin bireysel ve fitne üretmeye dönük eylemi olarak addedilmiştir" ifadelerini kullandı.

Yerel seçim vurgusu

"Yaklaşan yerel seçimler öncesi yapılan bu manidar olayın aydınlatılması gerekiyor" diyen Bayraktar, "Bu eylem Sarıyer’in kronikleşen sorunlarının tek tek çözüldüğü, AK Parti Sarıyer İlçe teşkilatının Sarıyer halkının sorunlarının çözümünde, merkez ve çözüm noktası olduğu, ilçe belediye başkanlığının sorunların çözümüne duyarsız kaldığı noktada ve seçim atmosferine girildiği noktada oluşmuş olmasında başka saikler olduğunu değerlendiriyoruz. Bu eylem ve arkasındaki açıklamalar halkın gözünden düşen, tepkilerin oluştuğu bir kurumun,  bu açıklamalarla kendisini gündeme taşımaya çalışmasını da manidar bulduğumu da belirtmek isterim. Her dönemde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak sakinliğimizi, sükûnetimizi ve siyasi ahlakımızı korumaya devam edeceğiz. Seçimlere 4,5 ay gibi bir süre kala aynı hassasiyeti tüm parti ve yöneticilerden de bekliyoruz" dedi.

Benzer Haber:

https://www.sariyerposta.com/siyaset/tahammulsuzlugun-bu-kadari-h58431.html