AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, beraberindeki heyet ile birlikte Sarıyer’deki siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret etti. Görüşmelerde, heyetler 31 Mart’taki yerel seçimlerde birbirlerine başarılar dilediler.

Yerel seçim yaklaştıkça Sarıyer siyaseti hız kazanmaya başladı. AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ve beraberindeki Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Melih Özyardımcı, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Başkanı Cenk Laleli, Kadın Kolları Başkanı Gamze Demirtaş, Gençlik Kolları Başkanı Safa Turan, İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı, DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı, Vatan Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ve MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Birbirlerine başarılar dilediler

Ziyaretlerde CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, DSP Sarıyer İlçe Başkanı Hümeyra Gürsoy ve Vatan Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mesut Çalışkan ile görüşen Bayraktar, 31 Mart’taki yerel seçimler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Siyasi partilerin ilçe başkanları ve AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçimde birbirlerine başarılar dilediler.

“Doğruluk eninde sonunda kazanacak”

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Bayraktar, kendisine algı operasyonları yapıldığına dikkat çekerek, “Herhangi bir yanlış işimiz olmadığı için karalama siyaseti yapıyorlar. Bir söylenti çıkardılar, kendileri de inandılar. Salih Bayraktar halka karşı uzak duruyor, ulaşılması çok zor diyorlar. Böyle bir şey mümkün mü? Ben halkın içinden gelmiş biriyim. Bana ne zaman ulaşmak istediler de ulaşamadılar? Fakat biz onların gittiği yoldan gitmeyeceğiz. Teşkilattaki arkadaşlarıma da aynısını söylüyorum. Biz kendi işimize bakacağız, vatandaşa hizmet edeceğiz. Doğruluk ve dürüstlük eninde sonunda kazanacak” ifadelerini kullandı.

“Önemli olan seçimden sonra yüz yüze bakabilmek”

AK Parti’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSP Sarıyer İlçe Başkanı Hümeyra Gürsoy, “Demokratik Sol Parti, Türkiye’nin milli ve yerli sol partisidir. Bu dev çınar ülkede söz sahibi olmalıdır. Bunun da ilk adımı önümüzdeki yerel seçimlerde atılacak. Farklı siyasi görüşe de sahip olsak partiler arası diyalog çok önemli. Esas olan seçimlerden sonra da yüz yüze bakabilmek. Biz bunu çok önemsiyoruz” dedi.

“Varsa yoksa Sarıyer”

Salih Bayraktar’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, “31 Mart’taki yerel seçimin Sarıyer’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Önemli olan ilçemize hizmet etmek. Bizler özel hayatından fedakarlık yapıp Sarıyer’e adıyoruz kendimizi. Bu tüm siyasi parti başkanları için geçerli. O yüzden bizim başka bir amacımız yok. Bütün adaylara başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlçe başkanlarına ve teşkilat üyelerine çeşitli hediyeler takdim eden Bayraktar, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Görüşmeler hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.