Yerel seçimlere sayılı günler kala heyecanın tavan yaptığı Sarıyer’de AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na özel açıklamalarda bulundu.

Sarıyer’in yeni başkanını seçmeye sayılı günler kala belediye başkan adayları sahaya inerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sarıyerliler ile bir araya gelen adaylar, her fırsatta projelerini anlatmaya devam ediyor.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve en aktif adaylar arasında yer alan Salih Bayraktar, yoğun bir şekilde faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek, “Sarıyerliler de bizim gibi 31 Mart’ı heyecanla bekliyor” dedi.

“Sarıyerliler de bizim gibi 31 Mart’ı heyecanla bekliyor”

Pehlivanoğlu’na özel açıklamalarda bulunan Bayraktar, “Göreve geldiğim andan itibaren Sarıyer’de iktidar veya muhalefet olduğumuza bakmadan ilçemize hizmet etme aşkıyla, nasıl daha fazla faydalı olabiliriz anlayışıyla çalıştık. Var gücümüz ile bunun gayreti içerisinde olduk. İlçe başkanlığından bugüne kadar yaptıklarımız ortada. İnşallah bundan sonra da yapacaklarımızı açıkladığımız projelerle halkımıza sunduk. Sarıyer için hayata geçireceğimiz projeler halkımız tarafından çok benimsendi. Hemşerilerimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Binali Yıldırım gibi tecrübeli bir siyasetçi ile birlikte bizim de Sarıyer Belediye Başkanı olduğumuz takdirde Sarıyer’e ne kadar hizmet yapacağımızı biliyor. Bu yüzden vatandaşlarımız da bizim gibi 31 Mart’ı heyecanla bekliyor” dedi.

“Ortak hayalimizin etrafında toplanmalıyız”

“Hepimizin hayali huzur ve gelecek endişesi olmayan, bütün sorunları çözülmüş bir Sarıyer değil mi?” diye soran Bayraktar, “Zaman bu ortak hayalin etrafında toplanıp bütünleşme zamanıdır. Önümüzdeki yerel seçim bir akıl ve mantık seçimidir. Sarıyerliler de seçimi bu şekilde değerlendirecektir” ifadelerini kullandı.

“Öz değerlerimizden taviz vermeyeceğiz”

İlkeli siyaset vurgusu yapan Bayraktar, “Biz bugüne kadar karalama siyaseti yapmadık, yapmayacağız. İlk günden bu yana ilkeli ve temiz bir siyaset yaptık. Başkalarının standartlarını da kendimize asla ölçü almayız. Bizim öz değerlerimiz var ve bunlardan taviz vermeyiz” diye konuştu.

“250 bin oyun tamamına talibiz”

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin oy olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Günde 20 saatin üzerinde çalışıyoruz. Her gün sahadayız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Seçim kampanyasına başladığımızda Sarıyer Posta Gazetesi ile bir röportaj gerçekleştirmiştik. O röportajda da ifade ettiğim gibi biz 250 bin seçmenin oyuna talibiz. Kendimize hedef olarak koyduğumuz bu oyları almamamız için hiçbir neden yok. Oy oranı ile ilgili bir veri vermek doğru olmaz. Gelen anketler de son derece olumlu. Her geçen gün de ivmemiz yukarıya doğru tırmanmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

“Sarıyer’i hak ettiği yerlere taşıyacağız”

“Yaptıklarımız ortada ve bunlar yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Bayraktar, şunları söyledi: “Hayallerimize, projelerimize, anlattıklarımıza inanılmaz bir teveccüh var. Bu da bizi daha da motive ediyor. Bu ilgi ve alakayı gördükçe elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah Sarıyer’i hak ettiği yerlere taşıyacağız. Açıkladığımız projeler ile ilçemizi turizmin, ticaretin, bilimin, teknolojinin, eğitimin, kültürün, sanatın, sporun, balıkçılığın ve organik tarımın merkezi yapacağız. Tüm bunlar gerçekleştiği takdirde ekonomi canlanacak ve istihdam artacak. Aksi halde ‘Ben seni belediyeye alacağım. Sana danışmanlık vereceğim’ diyerek Sarıyer’de işsizliği çözemezsiniz. Akabinde belediyeyi de batırırsınız. Şuan içerisinde bulunduğumuz durum bunun kanıtı niteliğinde.”

Bayraktar’dan seçim temennisi

Yerel seçimler ile ilgili temennilerini dile getiren Bayraktar, şöyle konuştu: “Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerin de doğruluğun ve dürüstlüğün kazanmasını diliyorum. Seçimlerin Sarıyer’imize, ülkemize, milletimize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlçemiz için tarihi bir seçime gidiyoruz. İnşallah hemşerilerimiz bu tarihi fırsatı doğru okuyup, doğru değerlendirip ona göre tercihini yapacak.”