Sarıyer’de yaşayan Tokatlı, Erzincanlı ve Çorumlu vatandaşlar, Salih Bayraktar ile Yöresel Buluşmalar etkinliği kapsamında İBB Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Bayraktar, kendisini destekleyeceklerini açıklayan dernek yönetimlerine ve konuklara, “Sarıyer’i hak ettiği yere taşıyalım” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde düzenlenen yöresel gecede, Sarıyer’de yaşayan Tokatlı, Erzincanlı ve Çorumlu vatandaşlar bir araya geldi. Ünlü sanatçı Züleyha Ortak'ın konser verdiği gecede, Sarıyerliler doyasıya eğlendi. Geceye, Tokat, Erzincan ve Çorum'un dernek yönetimleri ile yüzlerce vatandaş katılırken, dernekler, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’a destek mesajı açıkladı. Sarıyer'de yaşayan Tokatlı, Erzincanlı ve Çorumlu vatandaşlardan büyük ilgi gören Bayraktar konuşmasında seçime son bir haftalık zaman kaldığını hatırlatarak, tüm Sarıyerlilerden seferberlik beklediğini kaydetti.

“Sarıyer’i hak ettiği yere taşıyalım”

Bayraktar, “İyini doğrunun güzelin milletimiz için bir karşılığı olduğunu gösterelim” diye konuştu. Bayraktar şunları söyledi: “Sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bu seçime ister beka seçimi olarak bakın, ister hizmet seçimi olarak bakın. Her ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Bizim mücadelemiz, medeniyetimizi ihya ve inşa etme mücadelesidir. Sarıyer, projelerimiz ile birlikte sporun, kültürün, balıkçılığın, turizmin, eğitimin merkezi olacak. Hepimiz seferberlik içerisinde olmalıyız. Gerçekten Sarıyer’i hak ettiği yere taşıyalım.”