AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, yürüttüğü yerel seçim çalışmaları kapsamında, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Kabaçam Köyü Derneği’nde mahalle sakinleri ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Bayraktar, “Sarıyer’de cumhur ittifakı kazanacak” dedi.

AK Parti’den Sarıyer Belediye Başkan Adayı olan Salih Bayraktar, yerel seçimler öncesi seçmenle bir araya gelmeye devam ediyor. Bayraktar’a ziyareti sırasında FSM Mahallesi Muhtarı Osman Karaçam ve imar barışı masası yetkilileri eşlik etti.

Toplantıda Sarıyer gündemi konuşuldu

Seçim çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Bayraktar, FSM Mahallesi’nde bulunan Kabaçam Köyü Derneği’nin lokalinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda 31 Mart’taki yerel seçim, hayata geçirilen projeler, imar barışı ve yapılacak hizmetler konuşuldu.

“Sarıyer’de cumhur ittifakı kazanacak”

Toplantıda konuşan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, “31 Mart Sarıyer için bir dönüm noktası. İnşallah yapılacak yerel seçimlerde belediyeyi kazanacağız. Buna yürekten inanıyorum. Cumhur ittifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren değerli Sarıyerliler ile birlikte zafere ulaşacağız. Sarıyer’de cumhur ittifakı kazanacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Belediyenin gücü elimizde olmamasına rağmen çok büyük hizmetler yaptık. Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ağız ve diş sağlığı merkezine, Marmaracık Gençlik Kampı’ndan imar barışına. Ayrıca vakıf arazisi üzerinde evi olan vatandaşlarımız için de gerekli çalışmaları başlattık. İmar barışından yararlanmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.