Yaklaşan yerel seçimler öncesi gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu makamında ağırlayan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, merak edilen tüm sorulara içtenlikle cevap verirken, “Sarıyerli 250 bin seçmenin oyuna talibiz” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Sarıyer Belediye başkan adayının kim olacağı sorusu gündemde ki yerini korurken, İlçe Başkanı Salih Bayraktar adaylık düşüncesinin olmadığını, tek amacının Sarıyer’e hizmet olduğunu ifade etti.

“İnsanları kandırarak seçimi kazandılar”

“İnsanları kandırarak, yalan söyleyerek, iftira atarak Sarıyer’de iki dönemdir seçim kazandılar” diyen Bayraktar, “Ben ilçe başkanı olduğum günden itibaren sahadayım, vatandaş ile iç içeyim. Şunu net olarak söylemeliyim: Sarıyerliler, artık olayın iç yüzünü gördü. Kimin ne olduğunun, amacının hizmet mi yoksa kişisel çıkarlar mı olduğunun farkına vardı. İnşallah 31 Mart 2019’da ki yerel seçimlerde Sarıyer Belediyesi’ni AK Parti kazanacak” diye konuştu.

“Amacım Sarıyer’e hizmet etmek”

Tek amacının Sarıyer’e hizmet etmek olduğunun altını çizen Bayraktar, “Aday olup olmayacağıma dair çok fazla soru geliyor. AK Parti’de görev alınmaz, verilir. Bizim gözümüz hiçbir zaman mevki, makamda olmadı, olmayacak. En büyük arzumuz ve sevdamız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Bunun dışında herhangi bir beklentimiz ve amacımız olamaz” dedi.

“İlçemiz için her şeyin en iyisini istiyoruz”

AK Parti’nin Sarıyer Belediye başkan adayının henüz belli olmadığını belirten Bayraktar, “Yerel seçimlere hangi aday ile gireceğimiz şuan belli değil. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere yetkili kurullarımız çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzde ki günlerde açıklanacağını düşünüyorum. Fakat tarih henüz belli değil. Aday belirleme sürecinin uzun sürmesi Sarıyer’i ne kadar önemsediğimizin göstergesidir. Çünkü Sarıyer için her şeyin en iyisini istiyoruz. Kim aday olursa olsun teşkilat olarak var gücümüzle destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

“Sarıyer’i hizmete boğacağız”

Sarıyer Belediyesi’ni kazandıkları takdirde büyük yatırımlar yapacaklarının müjdesini veren Bayraktar şunları söyledi: “Sarıyer’de iktidar partisi olmamamıza rağmen, belediye gücünün elimizde olmamasına rağmen çok büyük hizmetler yaptık. Rüya diye tabir edilecek yatırımlar gerçekleştirdik. Bunlar daha başlangıç. Sarıyer Belediyesi’ni AK Parti kazandıktan sonra ilçemizi hizmete boğacağız. ‘Sarıyer’i dünya kenti yapacağız’ söylemi rast gele söylenmiş bir ifade değil. Buna inanıyoruz ve başaracağız. İlçemiz hiç görmediği kadar hizmet görecek.”

“250 bin seçmenin oyuna talibiz”

“Bizim amacımız yalnızca AK Partililerin oylarını kazanmak değil” diyen Bayraktar şöyle konuştu: “Bizim yaptık tıklarımızı gören CHP’li de, MHP’li de, Saadet Parti’li de takdir ediyor ve bize destek vereceklerini söylüyorlar. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak hedefimiz 250 bin seçmenin tamamının oyuna talibiz. Tabi bu bir anda olacak bir şey değil. Zaman içerisinde gerçekleşeceğinin farkındayız. Zaten bizim planlarımız kısa vadeli olmaz. Biz hep uzun vadeli düşünüyoruz. Sarıyer’de de tüm seçmenlerin oyunu alacak bir yönetim sergileyeceğiz. Gerçek sosyal belediyeciliğin nasıl olacağını yapacağız hizmetler ile göstereceğiz.”