AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 10 Şubat Pazar günü TİM Maslak Show Center’da gerçekleşecek “Çağdaş Sarıyer Kent Vizyonu Sunumu” etkinliğinde projelerinin lansman tanıtımını yapacak.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında Sarıyer’de mahalleleri, dernekleri ve STK’ları gezerek vatandaş ile bire bir temas kuran Salih Bayraktar, merakla beklenen projelerini açıklayacak.

Bayraktar’dan Sarıyerlilere davet

Her fırsatta “Sarıyer için çılgın projelerimiz var” diyen Bayraktar, 10 Şubat 2019 (Pazar) günü saat 19:00’da TİM Maslak Show Center’da gerçekleşecek programa, tüm Sarıyer halkını davet etti.

Bayraktar, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer hemşerimiz, İstanbul’umuzun incisi Sarıyer için yola çıktık. Mülkiyet, alt yapı, sağlık ve ulaşım problemlerini çözmüş, çocuklarımız için gelecek endişesi olmayan, huzurlu bir Sarıyer hayaliyle 4,5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Geride kalan süre zarfında AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı unvanıyla projelendirip takip ederek İmar Barışı, Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi, Marmaracık Gençlik Kampı, Cumhuriyet Kütüphanesi, Sarıyer Kültür Merkezi gibi pek çok hizmeti teşkilat kadromuzla birlikte Sarıyer’imize ve Türkiye’ye kazandırdık. Şimdi Sarıyer’in kronik sorunlarını çözebileceğimize, bu güzel ilçemizi kültürün, sanatın, ticaretin ve turizmin merkezi yapabileceğimize inanıyoruz.”