AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, 24 Haziran seçimleri ile ilgili gazetemize çok önemli açıklamalarda bulundu.

İmar barışı kayıtlarının yapıldığı Bağlar Mevkii İBB Kültür Merkezi’nde çalışmalar hakkında bilgi almak için ziyaret eden Bayraktar, daha sonra gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nun sorularını yanıtladı. Bayraktar, “AK Parti artık siyasi parti adı değil, bir millet hareketidir. Bu oylamada milletin seçimi olacak. Vatandaşımız da gerekeni yapacak” dedi.

“Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi”

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ilgili Pehlivanoğlu’nun sorularına cevaplayan Bayraktar, “Türkiye’nin ciddi kazanımları var. Ülke olarak bunlara devam mı edeceğiz, yoksa bu kazanımları kayıp mı edeceğiz. İşte bu yüzden en önemli seçim budur. Yeni hükümet sistemini oylayacağız ve cumhurbaşkanımızı belirleyeceğiz. AK Parti veya bir kişi üzerinden bu oylamayı açıklamamak gerek. Bu seçimin kazananı öncelikle ülkemiz olmalı. Yükselen bir Türkiye var. Bu yükselişi maalesef durdurmak isteyenler var. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini 24 Haziranda gerçekleştireceğiz. Daha önceki dönemlerde halkımız ne yaptıysa bu seçimde de aynısı yapacak” ifadelerini kullandı.

“Muhalefet yıkımdan yana”

Bayraktar muhalefete yüklenerek şu ifadeleri kullandı: “Muhalefet partilerinin seçim beyannamelerine baktığımızda tek bir projenin olmadığını görüyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız eserleri yıkmaktan, iptal etmekten başka hiçbir şey yok. Bunların arasına Kandili de yıkayacağız diye ekleseydiler de görseydik. Sen bir siyasi partisin. Siyaset bu millete hizmet için yapılır. Fakat onların yaptığı siyaset değil, felakettir.”

Bayraktar’dan bayram mesajı

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj veren Bayraktar, “Başta Sarıyerli vatandaşlarımız olmak üzere tüm Türkiye ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Tüm sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara diyorum.  24 Hazirandan sonra İnşallah çifte bayram yaşayacağız” dedi.