Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, Cem Vakfı Genel Merkezi tarafından Hz. Ali'nin doğumu ve Nevruz Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Ortodoks Patrikhanesi Ekümenik Patriği ve İstanbul Başpiskoposu I. Bartholomeos, eski Türkiye Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek, Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özcan, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik, Cem Vakfı yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“İnşallah bütün İslam dünyası bir halka etrafında toplanacak”

Başkan Erhan Vergili, "Böylesine zor günler geçirdiğimiz bir dönemde inşallah bütün İslam dünyası bir halka etrafında toplanacak ve bir daha ayrılmayacak. Bugün aynı zamanda Hz. Ali’nin de doğumu. Cem Vakfı'na böylesine güzel etkinliğe ev sahipliği yaptıkları ve bizim de böyle bir ortamda bulunmamıza vesile olduğu için teşekkür ediyorum. Hz. Ali’nin yeri her zaman kalbimizde ayrı” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA