Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Semt Pazarı’nı ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi. Vergili, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Gerçekleştirdiği saha çalışmaları, STK, dernek, muhtar, siyasi parti, esnaf ve ev ziyaretleriyle Sarıyer’deki en aktif siyasi partiler arasında yer alan Gelecek Partisi, bu kez de pazar esnafının problemlerini yerinde dinledi. 

YAŞADIKLARI SORUNLARI ANLATTILAR

Pazarcı esnafı, Başkan Vergili’ye zor durumda olduklarını söyleyerek artan fiyatlar nedeniyle alım gücü düşen vatandaşın artık pazara gelemediğinden dert yakındılar. Esnaf, pazar yeri işgaliye bedeliyle ilgili yaşadıklarını sıkıntılarını da Vergili’ye anlatarak çözüm noktasında aracı olmasını istediler. 

ESNAF İSYANDA!

Esnafın derdini dinledikleri ve ekonomik sıkıntıların zirveye ulaştığı bu dönemde sorunların artarak devam ettiğini belirten Başkan Erhan Vergili, “Sarıyer’in her mahallesini yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla geziyor, vatandaşımızın sorunlarını dinliyoruz. Bugün de Sarıyer Semt Pazarı esnafımızla buluştuk. Sorunları yerinde gördük. Pazarcı esnafımız isyanlarda. Bizler onların isyanına kulak veriyoruz. Her hafta pazara gelen vatandaş artık ayda bir pazara gelip alışveriş yapabiliyor. Bu durumdan pazarcı esnafı da etkileniyor. Daha önce sattığı ürünü artık satamaz hale gelmişler. Halka hizmet için var olan makamları işgal edenler her kesimin olduğu gibi pazarcı esnafının da sorunlarını görmezden geliyor. Halkından kopmuş bir yönetimin vatandaşına verebileceği hiçbir şey kalmamıştır” dedi.