Toplu aktivite ve ziyaretlere büyük önem gösteren Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Geçtigimiz gün sünnet düğünü, hane ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Vergili ilk olarak Aşar ailesinin dünyaya gelen Eslem bebeği ziyaret etti. Aile ile istişarede bulunan ve Eslem bebeğe hayırlı ömürler dileyen Başkan Vergili hemen ardından saha çalışması esnasında tanıştığı Bahçeköy Mahallesi'nde yaşayan Aksoy ailesinin daveti üzerine Poyraz ve Aras kardeşlerin sünnet düğününe katılım sağladı. Son olarak Yeniköy Bağlar Mevkiinde esnaf ziyaretine çıkan Başkan Vergili, esnafa hayırlı işler dileyerek, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

“BİZLER HALKIMIZA GÜVENİYORUZ”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerin hepsinde vatandaşın birçok sorundan dolayı muzdarip olduğunu ifade eden Başkan Vergili yaptığı açıklamada;" Ben her zaman halkla iç içe olmayı seven bir ilçe başkanıyım. Çünkü iç içe olmak, halkımızın derdine derman olmak, vatandaşla istişarelerde bulunmak bana huzur veren, beni motive eden yagene şeylerden bir tanesi. Bu sebeptendir ki halkla buluşmaya, onların içinden biri olmaya devam ediyorum. Geçtiğimiz gün Aşar ailesinin yeni dünyaya gelen bebeği Eslem'i ziyaret ettik. Aileye hayırlı olsun dileklerimizde bulunduk. Hemen ardından sünnet düğününe gittik. Bahçeköy Mahallesinde Aksoy ailesinin davetine icabet ettik ve iki kardeşimizin düğününe gittik. Hayırlı olması temennisinde bulunduk. Evlatlarımızla konuştuk. Son olarak da Yeniköy Bağlar mevkiinde esnaf ziyaretine çıktık. Esnafımıza hayırlı işler diledik. Her gittiğimiz yerde vatandaş ekonomik, sosyal, siyasal vb. konulardan muzdarip. Tek çıkış yolunun Gelecek Partisi olduğunu söylüyorlar. Bizlere çok güveniyorlar. Bizler de halkımıza güveniyoruz. 2023 seçimlerinde halkın yetkisini bekliyoruz."şeklinde konuştu.