Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Çalbay, M. Hıdır Kılıç, AK Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Sarıyer Şube Başkanı Erhan Sevinç, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Esenler Şube Başkanı Orhan Bakır, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Mardin İl Başkanı Şehmus Sayat ve beraberindeki heyet, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun'u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 7. Olağan Kongre'de AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı seçilen Halil İbrahim Kurşun'a yapılan 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Kurşun'un konuğu bu kez Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği'nin yöneticileri oldu.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Halil İbrahim Kurşun'a çalışmalarında başarılar dileyen Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği heyeti, Sarıyer'de yapılabilecek ortak çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurşun, önümüzdeki süreçte STK'lar ile sıkça bir araya geleceklerini ifade etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ