AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Anneler Günü’ne özel kutlama mesajı yayınladı.

“İlk duacımız, ilk hâmimiz, merhameti ve şefkati en çok kendilerinden gördüğümüz, sığınağımız, korunağımız olan annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum.” diyen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Anneler, dünyaya gelip ilk çığlığı attığımız andan son nefesimizi verdiğimiz zamana kadar bizler için güvenli bir liman, huzurlu evimiz, şefkatli yuvamızdır.

"Anne her insanın sırrıdır, sırdaşıdır, dostu, arkadaşıdır"

Evlatlarının mutluluğu, geleceği için kendilerini feda eden, yemeyip yediren, gezmeyip gezdiren annelerimizin üzerimizdeki haklarını asla ödeyemeyiz. ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ sözü doğrultusunda kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir.

Hayatımızın her safhasında annemizin duasını daima yanımızda hissetme bahtiyarlığıyla, annelerimizin, bizim istikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin en önemli mimarları olduklarını vurgulamak istiyorum.

Sevgiyi, saygıyı, şefkati, anne babaya hürmeti kendine şiar edinen bir millete, hiç kimsenin zarar veremeyeceğine inanıyorum. Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş annelerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

SARIYER POSTA