Sarıyer Belediye başkan adayları 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi sahaya indi. Seçimlere yaklaştıkça esnaf, vatandaş ve ev ziyaretlerini sıklaştıran ve çeşitli programlar düzenleyen adaylar, Sarıyerlilere projelerini anlatırken seçmenden destek istiyor.

Bu kapsamda Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç, Sarıyer esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen ve konuyla ilgili ekibine notlar aldıran Başkan Genç’e ilgi yoğundu.

 Esnaf ve vatandaşlar ile samimi diyaloglar kuran Şükrü Genç, sorunların çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Ziyarette dikkat çeken ayrıntı!

Başkan Genç’in esnaf ve mahalle ziyaretleri sırasında CHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç ve belediye başkan yardımcıları tam kadro hazır bulunurken, CHP’nin 17 Şubat’ta açıklaması beklenen Sarıyer Belediyesi meclis üyeliğine başvuru yapan aday adaylarının çokluğu dikkat çekti.

Başkan Genç’ten maça davet

Sarıyer’in sahasında Gümüşhanespor ile oynayacağı müsabaka öncesi vatandaş ile bir araya gelen Başkan Genç, esnafı ve Sarıyerlileri maça davet etti. Ziyaret sırasında sokakları temizleyen belediye çalışanları ile bir süre sohbet eden Genç, kendisiyle hatıra fotoğrafı çekilmek isteyenleri kırmadı.

Başkan Genç, esnaf ziyaretlerini tamamlamasının ardından Sarıyer Gümüşhanespor maçını izlemek için Yusuf Ziya Öniş Stadı’ndaki yerini alacak.