Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Çamoluk Köroğlu Derneği’ni ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Şükrü Genç, Sarıyerliler ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Genç’e ziyareti sırasında İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur ve Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun eşlik etti.

Genç, projelerini anlattı

Seçim çalışmalarını esnaf gezisi, STK ve ev ziyaretleri ile sürdüren Başkan Genç’in son durağı Çamoluk Köroğlu Derneği oldu. Burada dernek üyeleri ile bir araya gelen Genç, geçtiğimiz günlerde Sarıyerlilerle paylaştığı projelerini anlattı. 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Genç, destek istedi.

Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı. Ziyaret sırasında bir vatandaş Genç’e çiçek hediye etti.