Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Ferahevler Mahallesi’nde esnafla bir araya gelen Başkan Genç, esnafın sorunları dinleyip, gelen talep ve önerileri dikkate alarak yol haritası oluşturuyor.

Genç, sorunların çözümü ile talimat verdi

Toplumun her kesimi ile sık sık bir araya gelen Başkan Genç, Ferahevler Mahallesi’nde esnafla buluştu. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Ferahevler Mahalle Muhtarı Turan Öztürk, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte dükkanları ziyaret eden Başkan Genç, esnafın sorunlarını dinledi. Girdiği dükkanlarda büyük ilgiyle karşılanan Şükrü Genç, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi ve ilgili müdürlüklere çözüm için talimatlar verdi.

“Yaşadığımız yeri sahiplenmeliyiz”

Ferahevler Mahallesi’ni ekibiyle birlikte ziyaret eden Şükrü Genç, “İmar Barışı” konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı Parkı’nda gerçekleşen toplantıya katılım yoğundu. Sarıyerlilerin yıllarca üzerinde yaşadıkları evlerinde yasal açıdan da hak sahibi olabilmelerini sağlamak için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Yerel yönetim anlayışımızda Sarıyer’i birlikte yönetmek var. Yönetimlerin başarıları bölge insanların katılımcılığıyla olur. İlçemizin daha yaşanılabilir hale gelmesi için elimizdeki olanakları kaybetmemiz lazım. Yaşadığımız yeri sahiplenmeliyiz. Sarıyer’i yaşamak, Sarıyer’de yaşamak anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.