Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, Sarıyer Merkez'de faaliyet gösteren SAGEM'i ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. İkiliye Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu da eşlik etti.

Sarıyer Merkez'de düzenlenen Atatürk'ü anma programının ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, SAGEM' ziyaret ederek, görevli personel ve öğrenciler ile bir araya geldi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDILAR

Geçtiğimiz eylül ayında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından açılışı gerçekleştirilen SAGEM, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öğrencilerin güvenli bir ortamda kaliteli eğitim alması için faaliyet gösteren SAGEM'de corona virüs salgınına karşı gerekli önlemler alınıyor. Görevli personel, Genç'e alınan tedbirlere ilişkin bilgiler verdi.

GENÇ'TEN ANLAMLI HEDİYE

Başkan Genç, ziyaret sırasında Sarıyer Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılan '7'den 70'e Nutuk' isimli kitabı Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu'nun kızı Selen Pehlivanoğlu için imzalayarak, hediye etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ